Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dezvăluie planul PSD: Vor un procuror-șef al DNA pe modelul Dăncilă, care să execute perfect tot ceea ce îi cer Dragnea-Toader-Iordache

Jurnalul.ro
Mara Mareş

Președintele TNL, deputatul Mara Mareș, a afirmat, într-o postare pe Facebook că partidul condus de Liviu Dragnea vrea un procuror șef al DNA care să fie obedient, exact pe modelul Vioricăi Dăncilă:

“Obsesia PSD de a prelua controlul total asupra statului s-a văzut perfect în decizia CCR de a-i impune președintelui Klaus Iohannis să o revoce din funcție pe Laura Codruța Kovesi. Miza deciziei nu este doar aceea de a scăpa de actualul șef al DNA, ci și aceea de a numi un viitor procuror-șef care să nu ii mai dea bătăi de cap lui Liviu Dragnea și camarilei din jurul său. Un procuror-șef obedient al DNA, pe modelul Vioricăi Dăncilă, care să execute perfect tot ceea ce Dragnea-Toader-Iordache îi vor cere!

Supunerea totală a justiției și distrugerea și politizarea instituțiilor statului, mai ales a Curții Constituționale, reprezintă singurele obiective pe care PSD le-a avut în această guvernare și pe care le-a transpus în realitate. Este complet inacceptabil și fără precedent să îi dai dispoziții președintelui României, încălcând tocmai spiritul și litera Constituției. Practic, orice Tudorel va conduce justiția de acum înainte, acesta poate să schimbe procurorii-șefi ori de câte ori are chef sau oricând i-o cere șeful de partid.

Ne-am întors la perioada de tristă amintire Adrian Năstase-Rodica Stănoiu, iar România a suferit o lovitură din care își va reveni cu greu. PNL va informa reprezentanții Comisiei de la Veneția în legătură cu situația creată și va face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că planul PSD de a reduce democrația, așa cum anunța chiar Viorica Dăncilă, nu va fi finalizat!”, a scris Mara Mareș, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.