Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL face deja promisiuni de guvernare: Când va fi posibil vom schimba

PNL

Liberalii își fac deja planuri pentru guvernare, cu doar câteva zile înainte de moțiunea de cenzură. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, promite că PNL va îndrepta legile din domeniul justiției, imediat ce va avea majoritate parlamentară.

”PSD și ALDE guvernează pentru infractori și au transformat codurile penale în legi de apărare a infractorilor. De aceea, Partidul Național Liberal va sesiza în zilele următoare Curtea Constituțională pentru a bloca intrarea în vigoare a acestor legi.

De la OUG 13 și până la modificarea Legilor Justiției și a Codurilor penale, PSD și ALDE au arătat că sunt o gașcă de politicieni cu dosare penale care a pus stăpânire pe România cu un singur obiectiv, cum să scape de problemele lor din justiție.

Nu se pot salva pe rând, spunea unul dintre liderii lor de clan, și asta-i unește în ticăloșia cu care își urmăresc planul de răsturnarea a ordinii de drept constituționale pentru a se salva toți odată.

Asaltul continuu la independența procurorilor, subordonarea parchetelor, presiunea publică asupra magistraților, dezincriminarea propriilor infracțiuni, prin modificarea legislației actuale sunt acțiuni făcute de o majoritate parlamentară la comanda unui grup infracțional organizat politic condus de un condamnat penal, liderul coaliției PSD – ALDE, Liviu Dragnea.

Imediat ce va fi posibilă o nouă majoritate parlamentară, Partidul Național Liberal va readuce Legile justiției și Codurile penale în cadrul firesc de funcționare a unui sistem judiciar care să garanteze independența Justiției și să apere drepturile și libertățile cetățenilor”, arată Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.