Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL își dorește scindarea PSD! Ce plan au liberalii: 'Moțiunea de cenzură trebuie să strângă Opoziția'

pnl.ro
pnl sigla

Vicepreședintele PNL Cristian Bușoi face apel la Opoziție înaintea depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

"În primul rând, obiectivul strategic al moțiunii este un semnal puternic de oprire a politicilor economice ale Guvernului Dragnea-Tudose. Obiectivul politic maximal care poate fi atins, dacă toate forțele politice în afara PSD din Parlament se trezesc și înțeleg că viitorul României este în pericol, este căderea Guvernului și un prim semnal al forței politice reale a Opoziției agregate în jurul PNL.

În acest moment, opoziția anti-PSD este foarte fragmentată, iar dominația politică a PSD este foarte extinsă, cu mult peste capacitatea PSD de a fi reprezentativ social pentru România.

Citește și: Dragnea, mesaj important la o săptămână de la revoluția fiscală: 'Avem o singură problemă care va fi rezolvată de Guvern'

Pentru e echilibra raportul dintre opoziția anti-PSD și PSD, Opoziția trebuie agregată în jurul PNL, iar PSD trebuie adus la ordine, iar fisurarea inevitabilă a PSD trebuie încurajată. De la această premisă se poate porni o dezbatere mai largă, inclusiv despre reașezarea politicii românești pe o axă mult mai clară și mai echilibrată stânga-dreapta.", a declarat Cristian Bușoi într-un comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.