Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL iese la atac, după noile modificări la Legea offshore: 'cuplul penal Dragnea-Vâlcov' a lovit din nou

valcov dragnea

Legea offshore a fost modificată din nou în Parlament, iar purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Danca, susține că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov au dovedit încă o dată că nu se gândesc la interesele românilor ci doar la propriile interese.

Citește și: Liviu Dragnea face anunţul aşteptat: Mutarea care ar putea lovi în plin Realitatea TV

”Monstruoasa coaliție PSD - ALDE nu guvernează pentru binele românilor.

Astăzi, în Comisia pentru energie din Senat, membrii PSD - ALDE au respins unul dintre amendamentele Partidului Național Liberal la Legea exploatării gazelor naturale din Marea Neagră care ar permite conectarea localităților la rețeaua națională de distribuție a gazelor și care ar face viața românilor mai ușoară..

Partidul Național Liberal a propus ca banii din redevențe și din impozitul pe veniturile suplimentare proveniți din exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră să fie folosiți pentru a finanța extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale în toate localitățile din România astfel încât fiecare român să beneficieze de resursele de gaze naturale ale României.

De asemenea, PNL a propus ca o parte din acești bani să finanteze investițiile în modernizarea CET-urilor pentru a crește consumul de gaze naturale pentru încălzirea populației care să ducă la o ieftinire a facturilor la întreținere.

Din păcate, soluțiile propuse de Partidul Național Liberal pentru o viață mai bună a românilor au fost repinse astăzi de membrii coaliției PSD - ALDE din Senat.

Toată retorica cuplului penal Dragnea - Vâlcov care guvernează România s-a dovedit o simplă propagandă politicianistă care nu urmărește nicidecum interesele reale ale românilor. Când au avut ocazia să arate că vor o exploatare a gazelor din Marea Neagră pentru binele românilor, au demonstrat că nu-i interesează acest lucru.”, arată Ionel Danca, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.