Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi cere lui Meleșcanu să se retragă din orice poziție publică

Ovidiu Raetchi - Facebook
Ovidiu Raetchi

Pe 20 decembrie 1989, Teodor Meleșcanu s-a opus "dur" păstrării unui moment de reculegere la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, în memoria victimelor represiunii manifestațiilor de la Timișoara, conform unui document diplomatic american, publicat de jurnalistul canadian Stanley Tromp. În replică, deputatul PNL Ovidiu Raețchi i-a cerut lui Meleșcanu să se retragă din viața publică:

Vezi și: EXCLUSIV - Motivarea arestării lui Gelu Oltean. Ce se petrecea în 'clinica' în care clienţii erau drogaţi cu Ayahuasca

“Meleșcanu nu mai poate fi acceptat în viața politică românească. Nu mai putem lăsa și acest 22 decembrie să treacă fără a elimina din fruntea statului această ultimă fantomă ceaușistă, care în decembrie 1989 apăra în forurile internaționale represiunea criminală de la Timișoara.

E inadmisibil ca ședințele solemne dedicate eroilor Revoluției să fie conduse de omul care în decembrie 1989 servea pozițiile diplomatice solicitate de Nicolae și Elena Ceaușescu. În mod normal, ar trebui să părăsim sala de sedințe de fiecare dată când Meleșcanu își face simțită prezența.

Vezi și: SURSE - Măcel la vârful PNL, după votul pe alocațiile copiilor. Guvernul s-a aruncat în aer în Parlament: 14 deputați PNL + ALDE + PMP au făcut jocul PSD

El trebuie să plece imediat din fruntea Senatului și din orice poziție publică. Îi cer asta public: măcar acum, în al doisprezecelea ceas, retrage-te din viața politică și scutește-ne de o stanjeneală generalizată, Teodor Meleșcanu!”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.