Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl atacă dur pe Tăriceanu: Comic. Apără o cetate care nu a fost atacată

Gorghiu

Camera Deputaților va dezbate, săptămâna viitoare,  moțiunea simplă "Drepturile omului nu sunt un lux!", îndreptată împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună. Demersul ALDE este susținut și de parlamentari ai UDMR, precum și de către deputații PSD Victor Ponta și Sebastian Ghiță, fără însă a se bucura de sprijinul grupurilor PSD în acest demers.

În acest sens, liderul PNL Alina Gorghiu a precizat că această moțiune este un demers comic al ALDE și a  afirmat că Tăriceanu sare în apărarea unei cetăți care nu a fost atacata de nimeni.

"Este un demers care în opinia mea și a PNL este neserios, aproape comic. Îl compar cu ideea de a sări în apărarea unei cetăți care nu a fost atacată de nimeni. Cam asta face ALDE, cam asta face domnul Tăriceanu, adică vorbește despre un linșaj al drepturilor și libertăților cetățenilor în România, un asalt asupra acestor drepturi și libertăți, un asalt care în realitate nu există. Această moțiune lipsită de substanță a pornit de la o exprimare nefericită sau neinspirată a unui ministru, dar să știți că nu cred că interpretarea mai mult sau mai puțin subiectivă a unei declarații poate constitui baza unei moțiuni simple pe justiție. Cred de asemenea că este un demers care încearcă să aducă în atenția publică o formațiune politică, în opinia mea, nestructurată, inexistentă, care vrea să ne arate că încă mai are valoare acum în preajma alegerilor locale ", a declarat, într-o postare pe Facebook, copreședintele PNL Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.