Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl somează pe Victor Ponta din cauza cardurilor de sănătate

card

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe i-a cerut, vineri, premierului Victor Ponta să ofere urgent soluţii la problemele apărute cu implementarea cardurilor de sănătate, precizând că acesta transformă o criză naţională într-o răfuială politică.

”Partidul Naţional Liberal solicită Guvernului condus de Victor Ponta să ofere urgent răspunsuri şi soluţii în scandalul cardurilor de sănătate. Problemele apărute în sistem sunt în totalitate în responsabilitatea sa, sunt o problemă reală, pe care o resimt toţi cetăţenii, şi nu poate fi ascunsă prin vorbe goale şi politicianism. Inventarea de vinovaţi de serviciu sau ţapi ispăşitori pentru proasta administrare a treburilor publice a devenit o obişnuinţă păguboasă din partea actualului Guvern”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL.

”Deoarece este o criză gravă care afectează nu doar numeroase persoane, ci chiar pe cele mai vulnerabile şi aflate în dificultate, este timpul ca premierul şi echipa lui să se aşeze urgent la masă pentru a rezolva blocajul din sistemul de sănătate. Orice alte jocuri politice înseamnă timp pierdut şi pun în pericol viaţa pacienţilor. Este regretabil că PSD, partidul care conduce Guvernul şi majoritatea din Parlament, a ales să transforme o criză naţională într-o răfuială politică”, mai afirmă Ionuţ Stroe.

”PSD a optat, aşa cum s-a întâmplat şi recent în campania electorală, în locul unor discuţii serioase şi concrete, pentru o revărsare de ură şi de limbaj politic înveninat”, mai arată reprezentantul liberalilor, care îi recomandă premierului ”să îşi tragă la răspundere subordonaţii din propria curte şi să vină cu o soluţie, înainte să caute scandal în altă parte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.