Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, în război cu UDMR: Deputatul Pavel Popescu acuză un deputat maghiar că a contestat integritatea teritorială a României

pnl udmr sigle

După ce a forțat ieșirea UDMR de la guvernare, prin acapararea ministerelor conduse de maghiari, PNL crește intensitatea războiului cu Uniunea. Deputatul Pavel Popescu solicită înlocuirea unui deputat UDMR din Comisia pentru apărare, ordine publică și securitate națională din Camera Deputaților. Deputatul UDMR Kulcsar-Tereza Jozsef-Gyurgy este acuzat că a pus sub semnul întrebării integritatea teritorială a României, printr-o întrebare adresată ministrului propus pentru Interne, Cătălin Predoiu.

„Astăzi, un deputat UDMR din comisie, și-a permis tupeul de a-i adresa o întrebare ministrului de interne desemnat, prin care a contestat integritatea teritorială a României. Grupul UDMR trebuie să-și retragă urgent deputatul din comisia pentru apărare.

În calitatea mea de deputat și membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, am depus această adresă către Biroul Permanent al Camerei cât și către conducerea grupului deputaților UDMR.

În trecut, am cerut altor grupuri parlamentare, schimbarea colegilor care au participat în mod constant la întâlniri cu ambasadorul Federației Ruse în România. Acei deputați au fost schimbați instant”, scrie Pavel Popescu pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.