Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi incidente electorale lângă București

PNL

Candidatul PNL la Primăria Voluntari, Florin Secară, susține că primarul Florentin Pandele şi-a pus apropiaţii să îl huiduiască şi să îl agreseze.

"După ce mi-a distrus bannerele şi şi-a pus apropiaţii să ne agreseze – şi pe mine, şi pe echipa de campanie – în urmă cu câteva săptămâni, primarul Voluntari, Florentin Pandele, a recurs la aceleaşi tactici de intimidare şi ieri, sambata 09 aprilie, atunci când încercam să stau de vorbă cu locuitorii din oraşul nostru. Nu aş face astfel de acuzaţii dacă în zonă nu am fi văzut apropiaţi de a-i săi care supravegeau întreaga operaţiune, ca să se asigure că exerciţiul de intimidare este pus în aplicare cum trebuie. Acesta este modul în care Florentin Pandele înţelege competiţia politică:  îşi întâmpină contracandidaţii cu brutalitate şi obscenităţi pentru că nu are argumente pentru a-i convinge pe locuitorii din Voluntari să îl mai voteze pentru un alt mandat. În timp ce încercam să vorbesc cu cetăţenii din oraşul în care trăiesc, împreună cu echipa PNL, am fost huiduiţi, insultaţi şi agresaţi de oamenii lui Pandele”, spune liberalul intr-un comunicat de presa.

"Ca un adevărat baron, Florentin Pandele controlează toată zona prin intimidări şi ameninţări: acesta este şi motivul pentru care nu am primit nici până acum un răspuns la poliţie în legătură cu agresiunile la care am fost supuşi în urmă cu câteva săptămâni şi, deşi vom depune plângeri şi de această dată, probabil nici acum nu vom primi vreun răspuns”, mai spune Secară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.