Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'PNL mai bine i-ar nominaliza pe Guță, Adi Minune, Salam. Cu Rifai, PNL joacă dezastruos'

gorghiu rifai

Radu Moraru se arată dezamăgit de hotărârea liberalilor de a o înregimenta pe moderatoarea TV Denise Rifai pentru alegerile parlamentare din decembrie. Jurnalistul a criticat dur pe nasul.tv decizia PNL-ului, pe care o consideră nepotrivită.

Citește și: Rectorul UVT dezvăluie: 'Am primit mai multe SESIZĂRI legate de teza doamnei Kovesi'

"In aceste zile importante pentru ce se va vota pe 11 Decembrie, PNL joaca dezastruos! In Parlament e vazut ca o „caruta” a PSD-ului, in plan economic nu vine cu nimic iar la Imagine joaca penibil.

Am aflat ca Alina Gorghiu, Presedintele PNL, ne propune sa votam doua nume din industria tv: Denise Rifai si Simona Gherghe. Eu i-as propune sa ii nominalizeze pe Guta, Adi Minune, Salam etc. Nici Gadea, Dana Grecu sau ofiterii de la Digi 24 nu sint de neglijat !

Am aflat ca Denise Rifai e specialista in domeniul economic, o spune Gorghiu si o spune si un fost ministru de Finante PDL ! Abia astept sa o am pe Denise la NASUL, sa o invirt pe partea economica! Abia astept sa o am pe Simona Gherghe in emisiune sa stabilim impreuna cita ceara in urechi e bine sa ai si cite mizerii se pot emana la o emisiune poreclita „Abces Direct” !

Draga Alina Gorghiu, promit sa il votez pe Guta, dar niciodata PNL-ul Rifai sau Gherghe! La ce prostii debitati voi astia de la PNL, cred ca Neamul Romanesc chiar are nevoie de o experienta de 50% Dragnea & PSD ! Chiar 60% ! Ne meritam soarta!", a spus Radu Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.