Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Maramureș a depus listele candidaţilor pentru parlamentare

Facebook
pnl

PNL Maramureş a depus, joi, listele cu candidaţii partidului la alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar majoritatea candidaţilor sunt profesionişti care şi-au asumat "Planul lui Bogdan" - un plan pentru dezvoltarea judeţului asumat de liderul liberal Ionel Bogdan în campania pentru CJ, informează un comunicat de presă al filialei judeţene remis AGERPRES.

"Intrăm astăzi în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Venim în faţa maramureşenilor cu o echipă de oameni profesionişti, cu experienţă politică şi profesională în spate. Echipa lui Bogdan din Parlament va fi una puternică, determinată să lupte pentru implementarea 'Planului lui Bogdan', un plan concret pentru dezvoltarea Maramureşului. Sunt convins că alături de această echipă vom câştiga şi alegerile din 6 decembrie, aşa cum am câştigat toate alegerile din ultimii doi ani", a declarat preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, care este şi preşedintele ales al CJ Maramureş.

El a subliniat că obiectivul politic este menţinerea la Palatul Victoria a unui Guvern liberal, susţinut de un Parlament în care PNL să deţină majoritatea, pentru a putea fi duse la îndeplinire proiectele de dezvoltare a României şi a Maramureşului.

În context, candidatul PNL pentru Senat, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a subliniat că va susţine ca parlamentar proiectele de modernizare a României, dar şi cele adresate judeţului Maramureş.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

"Sunt mândru şi onorat că fac parte din echipa PNL Maramureş, din echipa lui Ionel Bogdan, o echipă formată din profesionişti, din oameni integri, care merg în Parlamentul României să modernizeze Parlamentul şi să modernizeze România. Aceasta este ţinta noastră. Ca parlamentar, voi susţine toate proiectele care au fost incluse în Planul lui Bogdan, plan care a adus Maramureşului un preşedinte tânăr, puternic şi pregătit pentru tot ceea ce înseamnă patru ani de guvernare locală" a spus Cristian Niculescu Ţâgârlaş.

De asemenea, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, Călin Bota, a precizat că decizia de modernizare a României, asumată în campania electorală, va fi respectată.

"Aşa cum v-am obişnuit în ultima perioadă, Partidul Naţional Liberal a venit în faţa dumneavoastră cu o echipă de oameni serioşi, responsabili, bine pregătiţi, care vor face ca acest slogan de campanie cu care ne-am prezentat în faţa electoratului - 'Dezvoltăm România' - să demonstrăm că poate fi realizat începând de aici, din Maramureş. Pornind de la a pune Maramureşul pe roate şi de la a pune în aplicare 'Planul lui Bogdan', demonstrăm încă o dată că suntem capabili să ne asumăm responsabilităţi pe care alţii le-au evitat în această perioadă. (...) Eu cred că această decizie de a organiza alegerile parlamentare în data de 6 decembrie este absolut crucială pentru bunul mers al lucrurilor. Nu putem să avem o guvernare performantă în România atâta timp cât în Parlament avem o majoritate toxică", a declarat Călin Bota.

Pe lista PNL pentru Senat se află, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, Ioan Turcsin, Anca Minodora Hendea-Costin, Doru Alexandru Lazăr şi Valeria Mirela Brezoczki, iar la Camera Deputaţilor sunt Călin Bota, Florin-Alexandru Alexe, Felician Ciceu, Anişoara Mihali, Vasile Dorinel Alb, Mitru Leşe, Ioan Mătieş, Vladimir Petruţ şi Gabriel Bogdan Şteţco. Toţi candidaţi aflaţi pe listă se află la prima la candidatură pentru alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.