Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL mizează pe tineri la Maramureș. Cine sunt candidații pentru Baia Mare și CJ Maramureș și ce mesaj de forță au transmis în fața a peste 700 de tineri

PNL Maramures
Ionel Bogdan Gabriel Bogdan Stetco

Peste 700 de tineri au participat la un eveniment de susținere pentru candidatura lui Gabriel Ștețco la CJ Maramureș și a lui Ionel Bogdan pentru Primăria Baia Mare. Cei doi vor candida la alegerile locale din 9 iunie din partea Partidului Național Liberal.

„Ionel Bogdan la  Primăria Baia Mare, Gabi Ștețco la CJ Maramureș. Aveți un tandem excelent de tineri. Filiala Maramureș, este cea mai reprezentativă atunci când vine vorba de a promova tinerii și de a vedea și rezultatele lor. Astăzi îmi asum, cu 700 de oameni în sală, că o să facem tot ce putem noi să ne asigurăm că pe 10 iunie o să sărbătorim împreună cu  Ionel Bogdan, primar la Baia Mare, Gabi Ștețco, președinte Cj Maramureș

Și ce mai știu despre voi pe lângă vârfurile dumneavoastră este că  veți și promova foarte mulți tineri în consiliile locale, în consiliul județean, iar noi, Tineretul Național Liberal, în 2020, la alegerile locale, ne-am bucurat de un record despre care nu s-a mai auzit la niciun partid  politic din România din 89 încoace.  Avem în România astăzi peste 1100 de tineri aleși locali, iar în 10 iunie, din nou, îmi doresc să spargem aceste părți și să ne asigurăm că avem măcar un tânăr din partea tineretului Național Liberal în fiecare UAT din România”, a spus președinta TNL, Mara Mareș.

“Născut în Borșa, crescut în familia TNL Maramureș, președinte a căreia a fost până azi, dovedește în continuare că este hotărât, harnic, determinat și de aceea este propunerea noastră la președinția Consiliului Județean Maramureș. Luați exemplul meu, luați exemplul său și al celorlalți tineri din PNL Maramureș care am îndrăznit să facem un pas curajos înainte, în politică și administrație, din dorința de a face mai mult și mai bine pentru oameni!”, a spus Ionel Bogdan, actualul președinte al CJ Maramureș și candidat la Primăria Baia Mare, despre tânărul liberal Gabriel Ștețco.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.