Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL negociază cu UDMR: 'Urmează să se poziţioneze faţă de moţiunea de cenzură'

PNL

Liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu, a anunţat marţi că preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, va discuta în cadrul formaţiunii sale cu privire la susţinerea moţiunii de cenzură. "Ne-am întâlnit cu domnul preşedinte Kelemen Hunor. (...) Dumnealui a spus că urmează să discute în cadrul partidului şi să ia ulterior o decizie. I-am prezentat moţiunea (n.r - de cenzură). Aşteptăm decizia lor ulterioară. (...) Impresia a fost foarte pozitivă. Au spus că nu o să intervină pe textul moţiunii", a afirmat Iulian Dumitrescu.

El a susţinut că argumentele PNL privind OUG pentru modificarea Codului Fiscal au fost considerate "foarte pertinente" de preşedintele UDMR. La rândul său, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a precizat că în moţiunea de cenzură se atrage atenţia asupra faptului că "guvernarea trebuie să fie oprită din procesul de stagnare a bunăstării României".

"Indiferent de etnie, este în interesul cetăţenilor acestei ţări să facem ca prosperitatea să ajungă mai repede şi mai mult la nivelul cetăţeanului de rând. Şi românii şi maghiarii îşi doresc exact exact acelaşi lucru. (...) Discuţia cu dl Hunor Kelemen a fost ca în urma consultării cu colegii din UDMR să se poziţioneze faţă de acest demers al Opoziţiei. (...) Vor discuta cu colegii din UDMR pentru că domniile lor consideră că sunt şi unele măsuri bune care s-au luat în actuala guvernare. Probabil că vor face o analiză temeinică şi vor decide în consecinţă", a afirmat Turcan, conform Agerpres.

Ea a precizat că în această etapă nu se vorbeşte despre cine va fi premier şi că liberalii pun pe masă textul moţiunii de cenzură. Liberalii s-au întâlnit marţi şi cu reprezentanţii USR, care au anunţat că susţin moţiunea de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.