Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, ofensivă totală împotriva lui Carmen Dan. Se cere extinderea anchetei: 'Se afundă tot mai mult în minciună'

pnl

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, consideră că ancheta parlamentară în cazul protestului din 10 august trebuie lărgită şi afirmă că ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să prezinte toate informaţiile de interes public.

CITEȘTE ȘI: Cele patru fructe care te ajută să slăbești în timpul verii

"Nu-mi dau seama care este motivul principal pentru care doamna ministru Carmen Dan se afundă tot mai mult în minciună: lipsa de educaţie juridică sau starea de dependenţă totală faţă de Liviu Dragnea? Toată cascada de minciuni sfidătoare şi de inducere în eroare a presei şi opiniei publice confirmă, de fapt, nu doar premeditarea şi implicarea directă a ministrului de Interne, ci şi că am asistat la o amplă operaţiune, la comandă politică, de reprimare a libertăţilor cetăţeneşti. Consider că avem datoria să lărgim ancheta parlamentară şi îi atrag atenţia doamnei ministru Carmen Dan că oferirea de informaţii false Parlamentului României este infracţiune şi că domnia sa, ca ministru, se află într-o zonă de ilegalitate evidentă. Ministrul de Interne trebuie să prezinte de urgenţă, astăzi, toate informaţiile cerute, care sunt de interes public. Clasificarea unor informaţii pentru a ascunde adevărul este, la rândul ei, infracţiune şi reprezintă o circumstanţă agravantă", a scris marţi Turcan pe Facebook. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiat marţi de Comisia de apărare a Camerei. La prima parte a şedinţei au participat şi reprezentanţii presei, însă ulterior audierea a continuat fără prezenţa mass-media.

CITEȘTE ȘI: Studiul care face din banala varză un adevărat medicament: Cum opreşte dezvoltarea cancerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.