Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: PSD obstructioneaza Justitia. Ponta va promulga legea amnistiei si gratierii

voiculescu ponta

Liderul deputatilor PNL George Scutaru a declarat luni ca PSD a tergiversat votul pentru ridicarea imunitatii deputatului Ion Dinita pentru care procurorii cer arestarea preventiva. El a precizat ca deputatii PSD au asigurat cvorumul necesar pentru alegerea noului vicepresedinte al Camerei Deputatilor, dar au "chiulit" cand a venit vorba de cazul deputatului Dinita.

"PSD ne-a dovedit ca din nou obstructioneaza justitia. Astazi a fost al doilea vot care nu a putut avea loc din cauza PSD-ului. Au fost prezenti de la PSD doar 33 de deputati conform listei de vot din 152 prezenti, au fost 51 de deputati PNL, 16 PDL, 7 PP-DD, 14 UNPR, 4 UDMR.

Din nou PSD in mod voit a pus la vot doar alegerea vicepresedintelui pentru ca dupa aceea au ales sa chiuleasca obstructionand cererea justitiei", a spus Scutaru la Palatul Parlamentului.

ACL acuza PSD-ul si de blocarea introducerii pe ordinea de zi a legii amnistiei si gratierii pentru a putea fi respinsa. Mai mult decat atat, George Scutaru sustine ca aceasta va fi prima lege pe care o va promulga Victor Ponta pentru ca este indatorat unor lideri politici ca Dan Voiculescu si Adrian Duicu.

"PSD a respins solicitarea ACL pentru introducerea pe ordinea de zi a legii amnistiei si graterii pentru a fi respinsa. Din 211 deputati prezenti 122 s-au pronuntat impotriva si este vorba de arcul guvernamental.

Si de data aceasta Ponta nu poate sa mai spuna ca respecta Justitia, ca nu obstructioneaza Justitia. Astazi s-a vazut ca legea amnistiei si gratierii este tinuta de Victor Ponta pentru a fi folosita, pentru a-si recompensa colegii certati cu legea, in cazul in care va iesi presedinte. Astazi am avut dovada ca Victor Ponta minte si ca primul proiect de lege pe care il va promulga in cazul in care va ajunge presedinte este legea amnistiei si gratierii. Este indatorat lui Voiceulescu, este indatorat lui Duicu, multora care astazi trebuie sa se prezinte in fata DNA", a conchis Scutaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.