Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL recurge la ARMA SECRETĂ din guvernul lui Dacian Cioloș: Un ministru s-a DECONSPIRAT / FOTO

PNL

PNL aruncă în bătălia electorală, cu aproape o săptămână înainte de alegerile parlamentare, toate armele pe care le deține. După ce Alina Gorghiu l-a somat pe Dacian Cioloș să iasă public și să facă o declarație în care acesta să precizeze că a acceptat să candideze ca premier din partea liberalilor "pentru că partidul l-a susținut necondiționat la guvern în timp ce PSD-ul cu domnul Dîncu l-au sabotat", lucru executat de premier, un alt tehnocrat s-a deconspirat. Arma secretă a PNL a fost folosită în Dolj.

Ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, a renunțat și el la tehnocrație și a apărut la un miting al PNL, la Craiova. În Cetatea Băniei, Pâslaru a purtat un fular la echipei de fotbal locale, culmea, înființată chiar de cea pe care liberalii o tot critică, Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei. Pâslaru spunea, în urmă cu câteva zile, că nu are nicio variantă de ieșire din guvern. Acum se pare că și-a găsit una.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Cum va fi APOCALIPSA: Modurile prin care Pământul poate fi DISTRUS

"Dacian Cioloș este un om care are bun simț, este onest, este cinstit. Dacian Cioloș este un model pentru noi și cu toții trebuie să arătăm mai departe că Dacian Cioloș suntem noi de fapt. Noi suntem Dacian Cioloș și noi trebuie să ne clădim o soartă în această țară. Votându-l pe Dacian Cioloș înseamnă că votăm onestitatea și cinstea. Țara aceasta nu are nevoie de tătuci, nu are nevoie de despoți luminați, n-are nevoie de tirani. Are nevoie de bun simț, de onestitate și de cinste. De aceea votăm Dacian Cioloș", a spus Dragoș Pâslaru.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.