Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL salută deblocarea situației politice din R. Moldova

sigla pnl

PNL salută deblocarea situației politice din Republica Moldova si găsirea unui compromis în vederea compoziției și validării noului guvern în Parlament.

"Avem convingerea că Guvernul Republicii Moldova, condus de domnul Valeriu Streleț, va găsi soluții pentru redemararea dialogului cu Uniunea Europeană și FMI, cu scopul de a găsi cele mai bune soluții care pot duce la o stabilizare a mediului economico-financiar", se arată într-un comunicat de presă al secretarului executiv PNL Radu Carp.

"PNL va sprijini fără rezerve actuala formulă guvernamentală de la Chișinău care exprimă opțiunea pro-europeană a majorității cetățenilor Republicii Moldova. Ne exprimăm satisfacția că alegerea partidelor din actuala coaliție de guvernare a fost în persoana domnului Valeriu Streleț, din partea PLDM, partid care face parte din aceeași familie politică europeană ca și PNL — Partidul Popular European. PNL va folosi această apartenență comună pentru dezvoltarea relațiilor României cu Republica Moldova și în vederea asigurării unui sprijin european cât mai puternic pentru țara vecină. Echipa guvernamentală condusă de domnul Valeriu Streleț are nevoie de asigurarea tuturor condițiilor pentru punerea în aplicare a programului de guvernare, iar PNL este pregătit să contribuie la asigurarea acestor condiții, acesta fiind angajamentul ferm pe care ni-l asumăm în calitate de partid partener al actualei coaliții pro-europene aflată astăzi la guvernare în Republica Moldova", a mai precizat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.