Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL si-a ales noi sefi peste teritoriu. Unul dintre ei e urmarit penal!

sigla noua pnl

Biroul Politic al PNL-ului vechi a ales miercuri noi sefi peste teritoriu - vicepresedinti regionali pe cele opt zone de dezvoltare. Acestia vor avea rolul de a gestiona relatia dintre filiale si centru, dar si de a se preocupa de bunul mers al fuziunii.

Acestia sunt:

Vasile Varga zona de sud-est

Ben-Oni Ardelean zona de nord-est

Cristian Buican, zona Olteniei

Dan Motreanu zona Moldovei

Ciprian Dobre zona centrala

Marcel Vela zona Banatului

Theodor Atanasiu - zona Bucuresti-Ilfov

Raducu Filipescu - zona Munteniei

Un nume iese in evidenta in lista de mai sus: Dan Motreanu, urmarit penal pentru spălare de bani şi folosirea influenţei date de funcţia de conducere în partid, pentru obţinerea de foloase necuvenite, în dosarul lui George Scutaru, Motreanu fiind suspectat că a primit 250.000 euro pentru finanţarea campaniei electorale din 2008.

"Cred ca Parchetul ar trebui sa se pronunte in legatura cu situatia domnului Motreanu. Din cate stim este in faza de cercetare. Cand vom avea o pozitie clara atunci vom exprima temeri, momentan nu", a declarat Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL despre situatia 'avansarii' deputatului Motreanu in functia de vicepresedinte regional.

"Cei opt vicepresedinti ii vad ca o interfata intre organizatii si conducerea centrala a partidului, ca o monitorizare a deciziilor de la nivel central si a modului in care sunt puse in practiva la nivel local si nu in ultimul rand de organizare si pregatire a anului 2016 electoral", a mai spus Stroe.

Potrivit lui Vasile Blaga, rolul acestor vicepresedinti "va fi urmarirea respectarii la sange, a deciziilor Consiliului National de la Pitesti, pentru ca deciziile de acolo nu sunt facultative".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.