Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și USRPLUS defilează cu candidații refuzați de PSD

Cartierul meu
judetul hunedoara

Situație bizară într-o comună din județul Hunedoara, unde pe 27 iunie 2021 vor avea loc alegeri parțiale pentru alegerea primarului.

În comuna Romos din județul Hunedoara au loc alegeri după ce primarul ales pe 27 septembrie 2020, Mircea Pătrânjan, a decedat.

În competiția electorală s-a înscris cinci candidați: Dan Bîldea (USR), Nicolae Iulian Nasta (independent), Daniela Mihaiela Csatlos Koncz (PNL), Mugurel Baciu (independent) și Vlad Dumitru (PMP).

PNL și USRPLUS s-au înscris în competiția electorală cu candidați care inițial au bătut la ușa PSD, dar au fost refuzați. Sursele politice susțin că cei doi ar fi încercat să intre în grațiile PSD având în vedere că social-democrații conduc Consiliul Județean Hunedoara și sperând astfel la un sprijin pe viitor. Amândoi însă, au avut surpriza de a fi refuzați.

Acum, cele două partide încearcă să maximizeze rezultatul prin aducerea în comună (!) a membrilor Guvernului României. Duminică, la Romos a fost prezent vicepremierul Dan Barna, iar săptămâna aceasta este așteptat însuși premierul Florin Cîțu.

Mai trebuie menționat că cei doi candidați PNL și USRPLUS au fost reclamați la Biroul Electoral Județean după ce, în precampanie, au afișat bannere cu mesaje electorale (interzise în acea perioadă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.