Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sibiu a semnalat mai multe nereguli la o secţie de votare din Tălmaciu, procesul electoral fiind suspendat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot coada vot votare sectie de votare sectie

PNL Sibiu a sesizat, duminică, mai multe nereguli la o secţie de votare din Tălmaciu, iar procesul electoral a fost suspendat, potrivit news.ro.

”În cadrul alegerilor locale, mai multe nereguli au fost constate la secţia de votare nr. 213 din Tălmaciu. Astfel, un cetăţean a primit cinci buletine de vot în loc de patru, unul dintre ele fiind, în final, anulat.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Alţi trei cetăţeni au primit câte două buletine de vot pentru primar. O persoană a primit cele patru buletine de vot, constatând faptul că unul dintre ele, cel adresat Consiliului Judeţean, era deja ştampilat”, a transmis, duminică, PNL Sibiu, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a preczat că Biroul Electoral de Circumscripţie a fost înştiinţat, iar procesul electoral a fost suspendat.

”Mai mult, în Tălmăcel s-a sesizat faptul că actualul primar în funcţie, Nicolae Basarabă, aştepta în faţa unei biserici persoanele care ieşeau de la slujbă, încercând să le ducă la secţia de votare. În ambele cazuri, Poliţia şi Jandarmeria au fost sesizate, acestea luând măsurile legale necesare”, a mai transmis PNL Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.