Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL spune că l-a transferat pe viitorul premier al țării: E mai tare decât Tăriceanu

PNL

Purtătorul de cuvânt al liberalilor bucureşteni, Cezar Preda, a declarat că Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş, anul trecut, să preia portofoliul de la Sănătate şi retras ulterior, s-a înscris în PNL, fiind ''un tânăr de viitor''.

"Eu sunt membru la sectorul 1, deci este coleg cu mine. (...) Este un om tânăr, este un om de viitor. Dacă îl judec după cum că a fost manechin, ar trebui la Tăriceanu nici să nu mă mai uit. Şi Tăriceanu a fost manechin. (...) Pe Oprişan nu-l amintim aici, vorbim de liga mare. Bine că a venit la noi în organizaţie", a precizat Cezar Preda, vineri, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

În ceea ce priveşte decizia premierului Dacian Cioloş de a renunţa, la acel moment, la desemnarea lui Baciu la Ministerul Sănătăţii, Preda a spus că reacţia şefului Guvernului a fost atunci una ''emoţională".

"Eu cred că s-a grăbit şi atunci. Noi nu judecăm oamenii după ce au făcut în tinereţe. Nu am vorbit în viaţa mea cu acest tânăr, dar, ca principiu, să te legi că e tânăr, că a făcut reclamă ca să câştige bani... (...) Ce facem aici, alegem oamenii după creierul lor sau după cum arată? Deci, dacă eşti o femeie frumoasă şi deşteaptă şi blondă nu ai voie? Dacă eşti un bărbat care eşti bine, care ai făcut (modeling - n.r.) ca să faci bani legal... A fost o greşeală şi atunci. Trebuia, dacă avea valoare, dar nu-i ştia valoarea. Iar domnul Cioloş trebuia să spună: nu-l ştiam, pentru că dacă ştia îl apăra. Cum văd că-i apără pe ceilalţi pe care i-a numit", a arătat Preda, scrie agerpres.ro.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

Întrebat ce şanse îi dă acestuia în politică, Cezar Preda i-a urat lui Baciu să ajungă premier, la fel ca Tăriceanu. "Ca oricărui om. I-aş dori parcursul lui Tăriceanu. Să ajungă prim-ministru al României", a mai spus liderul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.