Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL stă să explodeze: Vicepreşedinte liberal, atac la proprii parlamentari

pnl

În PNL nu e pace deloc. După conflictele între diverşi lideri şi luptele intestine PNL-PDL, există probleme şi între liderii regionali şi parlamentari. Vicepreşedintele PNL Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi copreşedintele PNL Timiş, afirmă că parlamentarii partidului sunt interesaţi doar de problemele lor personale, nu de problemele din propriile colegii.

Invitat telefonic la emisiunea „În prelungiri” de pe TVR Timișoara, primarul Nicolae Robu a afirmat că le-a solicitat parlamentarilor de Timiș să aibă o inițiativă legislativă privind finanțarea sportului de la bugetele locale. Mai exact, o inițiativă care să elimine ambiguitățile din actuala lege a sportului, interpretată de la caz la caz și de la județ la județ.

Vezi şi: Dezertare BOMBĂ din PNL: Un președinte de Consiliu Județean trece la UNPR

Eu le cer, le-am tot cerut, dar nu reacționează nimeni. Nici de la guvern, nici dintre parlamentari. Le-am dat și textul care ar trebui să fie promovat, sunt doar zece rânduri, nu trebuie mai mult. Nu mișcă însă nimeni nimic. Toată lumea este total dezinteresată de problemele orașului, fiecare e preocupat doar de problemele sale personale, se pare. Sunt total nemulțumit de atitudinea parlamentarilor, dar mai ales a guvernului. Mă mir că nu rezonează niciun parlamentar, și mă refer în primul rând la colegii mei de partid”, a afirmat Robu, potrivit debanat.ro.

Parlamentarii PNL de Timiș sunt Vasile Blaga, Ben-Oni Ardelean (senatori), Horia Cristian, Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean (deputaţi). Acum două săptămâni, celălalt copreședinte al PNL Timiș, Dan Popa, îi critica și el pe parlamentari. „La parlamentari, la sfârșitul mandatului, vrem să obținem ceva pentru Timiș. Putem spune că unii sunt mai răsăriți ca alții, dar ei au fost aleși să facă ceva pentru Timiș. Prea puțin din munca lor se întoarce aici”, susținea Popa, potrivit debanat.ro.

Vezi şi: PNL începe Operaţiunea 'Sondajul'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.