Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL suflă și în iaurt: Ludovic Orban anunță că va depune moțiunea de cenzură când va avea peste 233 de semnături'

PNL
Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că moțiunea de cenzură va fi depusă de către liberali atunci când partidul va avea garanția a 233 de voturi necesare trecerii moțiunii, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț-bombă după cazul de la Caracal! Polițiștii cer legalizarea prostituției .

„Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea peste 233 de semnături, ca o garanție a unei majorități clare în susținerea moțiunii de cenzură. Este necesară această măsură de precauție, pentru că opoziția are la dispoziția sa o singură moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară, un singur glonț pe țeavă și trebuie ca această unică moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară să fie folosită atunci când există cea mai mare șansă pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

Liderul liberalilor a adăugat că de azi Guvernul Dăncilă este unul minoritar și nu se mai bucură de sprijin majoritar în Parlament.

„Începând de astăzi, Guvernul Dăncilă este un Guvern minoritar care nu mai are sprijin majoritar în Parlament. Evident că alegerile pentru Parlamentul European au arătat clar că acest Guvern nu mai are nicio legitimitate să guverneze, pentru că nu mai este sprijinit de cetățeni. Iar astăzi, și la nivelul Parlamentului, Guvernul Dăncilă nu mai beneficiază de sprijinul unei majorități parlamentare. Sigur că, dacă ar avea bun simț, decență și respect față de cetățeanul român și de voința exprimată de cetățeanul român, premierul Dăncilă ar trebui să-şi depună demisia, iar PSD să plece de la guvernare”, a completat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.