Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Tulcea a început reorganizarea filialei din comuna Sfântu Gheorghe

Facebook
pnl

Organizaţia judeţeană a PNL Tulcea a început reorganizarea filialei din comuna Sfântu Gheorghe, după ce membrii acesteia au refuzat toate mandatele de consilier local care reveneau partidului în urma alegerilor locale de la finele lunii septembrie.

Deputatul liberal George Şişcu a declarat, pentru AGERPRES, că refuzul titularilor şi supleanţilor PNL pentru mandatele de consilieri local în comuna Sfântu Gheorghe a fost "o surpriză" pentru conducerea organizaţiei judeţene.

Vezi și: Joe Biden anunță prima măsură adoptată în calitate de președinte: va ANULA o decizie a lui Trump

"Aveam semnale cu privire la refuzul unor persoane de a continua să fie reprezentanţi ai PNL în Consiliul Local. Noi am început să reorganizăm filiala. Ei nu mai sunt acum membri PNL", a afirmat Şişcu.

La alegerile locale din septembrie, în comuna Sfântu Gheorghe, reprezentantul PSD, Valentin Sidorencu, şi-a păstrat mandatul de primar, PSD a obţinut cinci locuri în Consiliul Local, PNL a câştigat trei, iar USR PLUS, un mandat.

Potrivit datelor furnizate de Primăria Sfântu Gheorghe, Consiliul Local poate fi legal constituit doar dacă au fost validate mai mult de jumătate din numărul total de mandate, iar în contextul refuzului liberalilor de a-şi exercita mandatele, legislativul comunal va avea doar şase consilieri în funcţie, nu nouă cum ar fi fost normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.