Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL va analiza comportamentul primarului Timișoarei, vicepreședinte al partidului, care i-a numit 'PARAZIȚI SOCIALI' și 'PROSTITUATE' pe jurnaliști

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
robu Inquam Photos

Liberalii analizează subiectul legat de comportamentul primarului Timişoarei, Nicolae Robu, faţă de mass-media urmând ca o decizie să se ia în Biroul Executiv al PNL, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"Situaţia este cunoscută la nivelul conducerii partidului. Se analizează în acest moment, urmând a se comunica o decizie. (...) În mod normal, toate chestiunile legate de activitatea partidului se analizează în Biroul Executiv al partidului care are loc săptămânal", a spus Dancă.

Citește și: Un hipermarket de top a vândut FRUCTE STRICATE! Ce a pățit acesta și unde s-a întâmplat

El a precizat că subiectul nu s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Biroului Executiv al PNL, dar că probabil va fi discutat în perioada următoare.

Mai mulţi jurnalişti din Timişoara au reclamat PNL "comportamentul tot mai agresiv şi jignitor" al edilului Timişoarei, Nicolae Robu.

Citește și: Scandal MARE! Cui îi cere Victor Ciutacu 100.000 de euro

"Nicolae Robu a avut ieşiri agresive verbal, de-a lungul timpului, din păcate, nu numai la adresa jurnaliştilor, ci împotriva oricăror persoane care au avut o altă părere decât a sa - cetăţeni ai Timişoarei, primari PNL, alţi politicieni sau membri ai unor asociaţii. În opinia noastră, toate aceste atacuri la adresa jurnaliştilor reprezintă o încălcare a normelor europene de comunicare şi o formă de intimidare şi încălcare a libertăţii de exprimare a mass-media", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES şi semnat de 15 jurnalişti timişoreni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.