Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Vaslui iese la atac: 'Sunt banii tăi'

pnl.ro
pnl sigla

PNL demarează la nivelul judeţului Vaslui campania de informare privind pilonul II de pensii "Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensii", informează Agerpres.

Secretarul general al PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că această campanie se va derula în oraşele din judeţ şi va dura aproximativ o lună de zile, având ca public ţintă un număr de 50.000 de contributori.

"Un număr de 50 de colegi din PNL vor sta de vorbă cu oamenii şi le vor explica acestora care este situaţia actuală, ce se întâmplă cu banii celor care contribuie la pilonul II de pensii şi ce vor guvernanţii PSD-ALDE să facă cu aceşti bani. Vom împărţi pliante în care sunt prezentate informaţii suplimentare referitor la acest subiect. Una dintre informaţiile foarte importante este aceea că fiecare contributor poate să-şi verifice banii acumulaţi în contul propriu. Vom fi la dispoziţia cetăţenilor în această perioadă de o lună de zile cu absolut orice informaţie", a declarat Marius Arcăleanu, coordonatorul judeţean al acestei campanii.

Vezi și: Plângerea penală pe numele premierului va afecta GRAV economia României (Gabriela Zoană, europarlamentar PSD)

Pe durata campaniei de informare vor fi întocmite şi liste de semnături pentru susţinerea creşterii contribuţiei la pilonul II de pensii în două etape, la 6% şi apoi la 8%, de la 3,75% cât este acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.