Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răscoala 'ospătarilor' din PNL: 'Nu noi avem premier și președinte de partid, ci Iohannis are' (video)

Inquam Photos
culise PNL sedinta Bex

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, afirmă că în partid mocnește o nemulțumire care va ieși la suprafață după rotația premierilor.

„PNL are nevoie pur și simplu de o conducere care să vrea să câștige alegerile și să ia decizii curajoase în folosul românilor și al PNL, adică să rupă această coaliție. PNL nu și-a dorit această coaliție cu PSD și este un lucru de notorietate că președintele României a spus că a încurajat și a susținut formarea acestei coaliții. Președintele României are premier și președinte de partid, nu PNL are președinte de partid și premier. Parlamentarii să știți că marea lor majoritate nu sunt de acord cu actuala guvernare și vă spun că este foarte ușor să vă dați seama pentru că foarte greu găsiți pe cineva să vorbească public și spună punctajul ăla de partid. Nu sunt lași, așteaptă”, a declarat Vîlceanu, marți seară, la B1TV.

„Un an de zile n-am zis nimic, i-am lăsat în pace, dar la un moment îți pui problema că PNL va ajunge într-o perioadă foarte grea electorală și cineva te va întreba tu ce ai făcut dacă ai fost acolo? Pe restul o să-i vedeți exprimându-se după rotație când dl președinte Iohannis nu va mai avea premier. Acum le este teamă că vor păți ce au pățit Cîțu și Vîlceanu”, a adăugat acesta.

„Eu vă garantez că există un moment când și ospătarul se satură să fie călcat în picioare, ia scrumiera și-ți dă cu ea în cap”, a menționat Vîlceanu, după ce Vasile Blaga a spus într-o discuție informală că liberalii au ajuns să fie „ospătarii” PSD-ului la guvernare.

„Dl Ciucă este președintele PNL, dar este ca structură un om profund de stânga și nu spun niciun secret. Iar în ceea ce privește toată perioada asta de negocieri, negocierea este una profund inegală, pentru că cei de la PSD au intrat pregătiți în această negociere, spre deosebire de noi. Uitați, ei nu au o problemă în a justifica necesitatea de a păstra Ministerul Transporturilor, ei spun că omul a făcut treabă bună, pe când dacă discutați cu cineva de la PNL o să vă spună că 'Domnule, la noi toate numele sunt deschise', adică noi practic nu am avut niciunul să facă o treabă bună”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.