Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Vom fi prezenti la discutiile politice pe Codul Fiscal

ionut stroe purtator de cuvant pnl

Liberalii anunta ca vor fi prezenti la discutiile politice pe Codul Fiscal si ca vor contribui la constituirea unei solutii consensuale.

'În acest sens, în acord cu apelul facut acum o luna, când PNL a propus partidelor parlamentare un dialog pe teme fundamentale pentru România, printre care si Codul Fiscal, este evident ca si de aceasta data vom fi prezenti la discutiile politice si vom contribui la construirea unei solutii consensuale, care sa dea României un Cod Fiscal solid si sustenabil. Chibzuinta si cumpatarea ar trebui sa devina calitati constante ale vietii politice. Ne dorim o schimbare de atitudine si comportament a politicului românesc, în sensul tratarii problemelor cu seriozitate, decenta si responsabilitate', afirma, potrivit Agerpres, purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe.

Potrivit lui Stroe, PNL îsi doreste ca 'populismul afisat ostentativ, cu precadere în ultima perioada, de prim-ministrul Victor Ponta sa fie izolat pe scena politica, pe masura ce partidele politice responsabile vor gasi o cale de discutie pe tema Codului Fiscal, dar si pe celelalte subiecte de interes major pentru România'.

'Partidul National Liberal va sta întotdeauna la masa discutiilor când este vorba despre interesele acestei tari', conchide liberalul.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca liderii coalitiei au decis sa fie amânat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o întâlnire pe aceasta tema.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.