Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un pod suspendat s-a prăbuşit: 500 de oameni se aflau pe el când a cedat; cel puțin 32 de morți

Twitter.com
pod india

Un pod suspendat s-a prăbuşit într-o regiune din vestul Indiei. Cel puțin 32 de persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite, a declarat un oficial al spitalului civil local, informează India Today.

Ministrul de interne din Gujarat, Harsh Sanghavi, a declarat că peste 70 de persoane au fost salvate și duse la spital. De asemenea, el a informat că majoritatea persoanelor salvate sunt în afara oricărui pericol.

Conform unor relatări de la faţa locului, aproximativ 500 de oameni se aflau pe podul din statul Gujarat când acesta a cedat. Se pare că 100 de persoane sunt încă blocate în apă.

Premierul Narendra, care s-a aflat astăzi în Gujarat, a ordonat operațiuni urgente de salvare, numeroși locuitori din zonă alăturându-se și ei eforturilor de salvare a răniților, transmite NDTV.

Podul pare să se fi rupt la mijloc, dar mai multe detalii sunt încă așteptate.

A fost anunțată o compensație de 2 lakh de rupii din partea Fondului național de ajutorare a prim-ministrului (PMNRF) pentru familia fiecărei persoane care și-a pierdut viața în accident și 50.000 de rupii pentru fiecare persoană rănită.

Podul de cabluri Morbi este o structură istorică construită cu mulți ani în urmă. După reparații și renovări, a fost redeschis cu doar patru zile în urmă, pe 26 octombrie, cu ocazia Anului Nou Gujarati. El data din perioada colonială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.