Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Podul de la Adunaţii Copăceni se închide de joi, pentru reparaţii; circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Podul de pe DN 5, peste râul Argeş, de la Adunaţii Copăceni, se închide de joi, timp de şase luni, pentru reparaţii, iar circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu, informează miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) potrivit Agerpres.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare a podului peste râul Argeş, pe DN 5, este de 8,932 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, accesul pe pod se va închide începând cu ora 11:00, iar timp de şase luni circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu situat la km 19+096. Pe acest pod provizoriu, în lungime de 1,1 km, situat pe ruta care face legătura între Bucureşti şi Giurgiu, se va circula pe o bandă pe sens, cu o viteză de 30 km/h.

Lucrările vor fi efectuate de antreprenorul Eurocogen Filiala Aninoasa şi vor consta în: demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate şi montarea unor dale prefabricate din beton armat, precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oţel, executarea hidroizolaţiei, sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice, înlocuirea parapetului metalic pietonal, structură rutieră nouă, amenajare trotuare, montare parapet metalic direcţional de tip foarte greu, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.