Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Podul feroviar de la Aeroportul Otopeni, construit cu tablă de la combinatul siderurgic din Galați

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Tabla produsă la combinatul siderurgic din Galați este utilizată pentru realizarea unui pod de pe calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Podul traversează DN1 și ajunge la noua stație de călători din aeroport, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții combinatului siderurgic Liberty Galați au anunțat că au livrat tabla groasă necesară noii rute feroviare Gara de Nord – Aeroportul Otopeni.

Podul feroviar, care a fost realizat cu tablă furnizată de combinatul din Galați, are peste 1.500 de metri lungime, traversează Drumul Național 1 și ajunge la noua stație de călători de la Terminalul Sosiri al Aeroportului Henri Coandă Otopeni.

Colaborarea cu constructorul care realizează calea ferată face parte din strategia noii conducerii a combinatului care dorește ca oțelul românesc să se regăsească în cât mai multe obiective construite la nivel național. Tabla groasă produsă la Galați a mai fost folosită în alte proiecte majore de infrastructură, inclusiv în structura podului peste Dunăre de la Brăila, aflat în derulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.