Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pogacar - Avem rivali serioşi, dar merg în Turul Franţei cu obiectivul de a câştiga

Facebook.com
Tadej Pogacar

Ciclistul sloven Tadej Pogacar (UAE Emirates) atacă ediţia din acest an a Turului Franţei cu o echipă bună şi cu obiectivul de a reuşi tripla, după succesele din 2020 şi 2021, transmite EFE, potrivit Agerpres.

În tentativa sa, Pogacar, învins anul trecut de danezul Jonas Vingegaard, se bazează pe Rafal Majka, Mikkel Bjerg, Felix Grosschartner, Marc Soler, Matteo Trentin, Vegard Stake Laengen şi Adam Yates.

''Turul Franţei este unul din cele mai importante evenimente din sportul mondial şi suntem foarte încântaţi şi emoţionaţi să facem parte din el. Am muncit foarte dur să fiu unde trebuie să fiu, avem o echipă foarte bună. Avem rivali serioşi, dar eu merg în Tour pentru a face un spectacol frumos şi bineînţeles cu obiectivul de a câştiga'', a declarat Pogacar, care a câştigat la finalul săptămânii trecute titlurile de campion naţional al Sloveniei la contratimp şi fond.

Reamintim că Pogacar a suferit o fractură la încheietura mâinii în clasica Liege-Bastogne-Liege şi a fost operat imediat la Spitalul Oost-Limburg din Gent. Slovenul şi-a reluat antrenamentele la finele lunii mai şi a participat la un stagiu de pregătire la altitudine, alături de coechipierii săi, în Sierra Nevada (Statele Unite).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.