Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polemică între antrenorul Klopp şi o parte a fanilor lui Liverpool

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Grupul de suporteri ai echipei Liverpool intitulat "Spirit of Shankly" spune că nu se simte vizat de criticile formulate de antrenorul Juergen Klopp privind "lipsa de atmosferă" de pe stadionul Anfield Road şi dă vina pe preţul "piperat" al biletelor, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul Klopp s-a plâns săptămâna aceasta de lipsa de entuziasm a suporterilor la meciurile de acasă şi a cerut fanilor să fie "mult mai prezenţi" la derby-ul de sâmbătă din Premier League contra lui Arsenal.

"Nu avem nimic împotriva ca Jurgen Klopp să semnaleze problemele pe care le observă legate de atmosfera de pe Anfield. Ştim ce efect poate avea asupra adversarilor frenezia din tribunele stadionului nostru, dar nu noi suntem problema pe care o indică tehnicianul, ci preţul biletelor. Pentru că tot mai mulţi fani nu-şi mai permit să cumpere bilete din cauza faptului că s-au scumpit, deci e normal să rămânem din ce în ce mai puţini, mulţi nu mai pot fi alături de echipa favorită, nu o mai pot susţine din tribune. Aici credem noi că e problema", a menţionat grupul respectiv de suporteri, intitulat astfel după numele lui Bill Shankly, antrenorul istoric al clubului în anii 1960 şi începutul anilor 1970.

Liverpool, locul 2 momentan în Premier League, va juca sâmbătă seara cu liderul Arsenal Londra, în etapa a 18-a a campionatului intern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.