Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut PRĂPĂD de 1 Mai: număr URIAȘ de amenzi

www.digi24.ro
poliție, polițiști, circulație

Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat de 1 mai peste 400 de acţiuni şi controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 616 infracţiuni şi au fost aplicate 8.652 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, informează IGPR.

Citește și: Macron detonează BOMBA și anunță posibila ieșire a Franței din UE: Vom avea un Frexit

Citește și: Sorina Matei produce un TSUNAMI: dezvăluie CONTRACTELE lui Ghiță cu SRI


Din totalul amenzilor contravenţionale, 973 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. 7.415 au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (32 pentru consum de alcool la volan şi 3.853 pentru conducere cu viteză excesivă). 

Totodată, au fost retrase 123 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 471 de permise de conducere, dintre care 43 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 245 pentru viteză excesivă şi 183 pentru alte abateri la regimul rutier. 

De asemenea, poliţiştii au intervenit la 2.813 de solicitări au venite din partea cetăţenilor, majoritatea prin intermediul serviciului 112. 

În urma activităţilor de investigaţii desfăşurate ieri, au fost surprinse în flagrant delict 138 de persoane, au fost depistate 11 persoane urmărite în temeiul legii şi alte 21 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni. 

Aproape 10.000 de poliţişti au fost de serviciu, suplimentar faţă de efectivul curent, de 1 Mai, pentru ca Ziua Internaţională a Muncii să fie petrecută în linişte şi siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.