Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut PRĂPĂD in ultimele 24 de ore: sute de permise au fost ridicate

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Aproape 700 de infracţiuni au fost constatate în ultimele 24 de ore de către poliţişti, care au dat peste 8.000 de amenzi. De asemenea, au fost reţinute 512 de permise de conducere şi au fost retrase 140 de certificate de înmatriculare, scrie news.ro.

Potrivit Poliţiei Române, în ultimele 24 de ore aproape 8.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, au fost organizate 333 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.092 de evenimente, dintre care 2.581 au fost sesizate prin 112.

Citește și: Ce BOLI poți citi în palmă. La ce trebuie sa fii atent

În acest intervval, au fost constatate 706 infracţiuni, 151 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.219 amenzi în valoare de peste 2,6 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 47.000 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 149 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost reţinute 512 de permise de conducere şi au fost retrase 140 de certificate de înmatriculare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.