Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut 'RAVAGII' printre șoferi în Ajunul Crăciunului: Au fost date sute de amenzi în valoare de milioane de lei

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Poliţiştii au dat, sâmbătă, amenzi în valoare totală de aproximativ 1,7 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, şi au intervenit la peste 3.000 de evenimente. În plus, peste 300 de şoferi au rămas fără permis, iar mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 43.000 de lei au fost confiscate.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), aproximativ 8.000 de poliţişti au acţionat, în cursul zilei de sâmbătă, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii, intervenind la 3.298 de evenimente. Dintre acestea, 2.801 au fost sesizate prin 112, anunță News.ro.

Citește și: Sfârșit APOTEOTIC în scandalul deputatului acuzat că a trădat în Parlament pentru ca soţia să ajungă şefă la Ambulanţă: Ce s-a întâmplat cu femeia

În urma activităţilor, au fost constatate 751 de infracţiuni, dintre care 156 în flagrant delict. Poliţiştii au găsit opt persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri restrictive de libertate.

De asemenea, pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 5.086 de amenzi în valoare totală de aproximativ 1,7 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 43.000 de lei.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, autorităţile au constatat 12 de infracţiuni, fiind reţinute 311 permise de conducere. În plus, au fost retrase 63 de certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.