Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au identificat patru suspecți în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare

twitter.com
police politia

Șeful IGPR, Ioan Buda, susține că, în cazul anchetei vizând fetița de 5 ani din Baia Mare ucisă și violată la sfârșitul lunii mai, anchetatorii au un cerc format din patru suspecți, sperând că dosarul să fie rezolvat cât mai repede, chiar în următoarele zile, scrie Mediafax.

Ioan Buda a declarat, vineri, presei, la Cluj-Napoca, la ceremonia de absolvire a noii promoții a Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” că în cazul de la Baia Mare se lucrează într-o echipă complexă mixtă.

”Lucrăm intens la ancheta de la Baia Mare sub coordonarea procurorului, avem un cerc de patru suspecți, suntem și facem pași buni. Sperăm ca în cursul câtorva zile, cât mai repede, să rezolvăm și acest caz. Toate cazurile sunt dificile, în ceea ce privește omoruri, violuri. Probele AND sunt comparate, sunt la laborator. Se lucrează într-o echipă complexă mixtă, să sperăm că vom avea și rezultate”, a spus Buda.

Estera, fetiţa de 5 ani, a fost violată şi ucisă în 30 aprilie, în Baia Mare.

Anchetatorii care investighează cazul nu au reuşit să identifice criminalul, deși au ridicat mai multe probe.

Echipe complexe de criminalişti şi procurori au lucrat la acest caz, fiind audiate zeci de persoane, verificate alibiuri, prelevate probe.

Întrebat dacă ucigaşul Esterei ar putea fi o persoană cunoscută, din anturajul acesteia, sau o persoană străină, procurorul Bogdan Gabor a răspuns că toate variantele sunt posibile.

Cazul este cu atât mai complicat cu cât corpul fetiței a fost mutat de familie, atunci când a fost găsit în într-o fabrică părăsită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.