Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii de frontieră au confiscat în numai 24 de ore marfuri de contrabandă în valoare de 131.800 de lei

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în ultimele 24 de ore, bunuri ce urmau a fi introduse ilegal în ţară în valoare de peste 131.800 de lei şi au aplicat amenzi contravenţionale de aproximativ 39.700 de lei, informează un comunicat potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să apese BUTONUL ROȘU: mișcare care îngroapă coaliția PSD-ALDE

Potrivit IGPF, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 39 fapte ilegale (17 infracţiuni şi 22 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini şi au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 131.800 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 39.700 lei.

De asemenea, IGPF precizează că nu s-a permis intrarea în ţară a 19 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi ieşirea unui număr de 14 cetăţeni români din diferite motive legale.

Conform Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 135.700 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 59.900 pe sensul de intrare şi 75.800 pe cel de ieşire din ţară şi peste 36.200 mijloace de transport, dintre care 16.800 pe sensul de intrare şi 19.400 pe sensul de ieşire din ţară.

IGPF reaminteşte că, accesând aplicaţia on-line "Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional", la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.