Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Bistriţa-Năsăud au făcut dosar penal unei femei care şi-a agresat concubinul, mai tânăr decât ea

facebook
justitie dosar penal

O femeie de 44 de ani din municipiul Bistriţa s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie după ce şi-a bătut concubinul, un bărbat mai tânăr cu patru ani decât ea, acesta din urmă solicitând ordin de protecţie împotriva femeii, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

"La data de 25 octombrie 2019, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi, totodată, au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru un bărbat de 40 de ani, din Bistriţa. Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu cu concubina sa, o femeie de 44 de ani, din Bistriţa, bărbatul ar fi fost lovit de către aceasta. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică, fiind întocmit dosar penal pentru violenţă în familie", se precizează în comunicat.

În aceeaşi zi, poliţiştii au emis un alt ordin de protecţie provizoriu, de data aceasta pentru o femeie de 55 ani şi fiica ei, de 26 ani, care au fost agresate şi ameninţate de soţul femeii.

Incidentul a avut loc în satul Mijlocenii Bârgăului, iar la faţa locului poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, un bărbat de 55 ani şi-a lovit soţia şi apoi a ameninţat atât pe ea, cât şi pe fiică, cu un cuţit.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Mai mult, la sosirea poliţiştilor, agresorul a încuiat uşa de acces în locuinţă şi a încercat să fugă pe o fereastră, însă a fost prins.

Bărbatul este cercetat penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.