Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Constanța, misiune cu iz biblic: S-au încuiat în biserici să prindă hoții de icoane

renasterea.ro
politisti

După ce două lăcașuri de cult din Constanţa au fost călcate de hoți, comisarul șef Tudorel Dogaru a dat ordin ca în fiecare Biserică să fie închis pe timp de noapte câte un polițist, pentru a prinde eventualii hoți, informează România Tv.

Această măsură dispusă de comisarul şef a stârnit însă un val de nemulţumiri printre agenţii de poliţie din oraş, care au sesizat reprezentanții Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Ion Cristoiu: 'Cine răspunde de ASASINAREA lui Dan Adamescu?'

Europol a depus o sesizare la șeful IGP și la Corpul de Control al Ministrului de Interne, cerând să se verifice dacă șeful Poliției municipiului Constanța a procedat regulamentar.

“Vorbim de aproximativ 50 de lăcașe de cult în care a fost închis, la propriu, câte un polițist. Doar el și Dumnezeu, într-o comuniune ce a durat 9 ore, timp în care a avut ocazia unică de a fi în dialog cu divinitatea. Cu excepția Secției 2 Poliție, unde colegii au sesizat reprezentanții Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, și unde au fost planificați câte doi polițiști, la toate celelalte secții, polițiștii au fost carne de tun.

(...)Este inadmisibil să planifici câte un polițist în serviciu, să îl închizi într-o biserică, și să aștepte ca hoții să dea buzna peste el”, se arată în mesajul Sindicatului EUROPOL.

Conducerea IPJ Constanța nu a dorit să comenteze acuzațiile aduse de sindicaliști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.