Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a DESCINS în apartamentul închiriat de PEDOFILUL olandez: probe de ADN, trimise la Institutul de Criminalistică

facebook.com
politia

Probe cu ADN-ul cetățeanului olandez bănuit că a omorât fetița de 11 ani din județul Dâmbovița, ridicate din locuința închiriată de acesta în București, au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică.

Surse din Poliției au declarat, pentru MEDIAFAX, că polițiștii au descins în Sectorul 2 al Capitalei, la apartamentul închiriat de cetățeanul olandez.

Au fost ridicate probe importante cu ADN-ul bărbatului, au spus sursele citate.

Probele au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiței și la locul unde aceasta a fost găsită.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Primele IMAGINI cu micuța UCISĂ în mașina olandezului

Aceleași surse au precizat că în funcție de rezultate ar putea fi emis mandat european de arestare.

Fata de 11 ani din localitatea Gura Suții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produlești.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița declara, duminică, faptul că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița, printre suspecți aflându-se și un cetățean străin. Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus prim-procurorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.