Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

POliția a intervenit în forță la vestiare: Scandal imens după Real Madrid - Bayern

scandal

Jurnalistii spanioli sustin ca trei fotbalisti ai lui Bayern Munchen au fost scosi cu Politia din vestiarul arbitrilor dupa meciul cu Real Madrid, din Champions League.

Jose Luis Sanchez a relatat in cadrul emisiunii El Chiringuito, de la Mega TV, ca Thiago Alcantara, Lewandowski si Arturo Vidal au mers in vestiarul arbitrilor dupa meciul de pe Bernabeu pentru a reprosa brigazii condusa de Viktor Kassai faptul ca Realul a fost avantajata, conform ziare.com.

Scandalul ar fi devenit atat de mare incat a fost nevoie de interventia politistilor prezenti la stadion pentru a-i indeparta pe cei trei fotbalisti din vestiar. De altfel, unul dintre jucatorii care ar fi mers peste arbitri, Thiago, a avut si o declaratie destul de contondenta in zona mixta. "Stiam ca un asemenea duel, intre echipe de valori apropiate, se poate inclina in orice parte si ca poate fi decis de cele mai mici detalii... insa nu asa! Ma deranjeaza mult faptul ca o dubla mansa atat de frumoasa si de importanta nu a fost decisa de jucatori, ci de factori externi", a declarat Thiago.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.