Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a reținut un suspect în cazul jafului de la Agenția BCR din Arad

UPDATE ORA 18.25

Un bărbat a fost reținut joi, de polițiștii din Arad, fiind suspect în cazul jafului armat ce a avut loc la prânz, la o agenție BCR din municipiu, a declarat comisarul șef Nicolae Bătrân, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Arad, potrivit agerpres.

"Poliția a reținut un suspect, la câteva ore de la producerea evenimentului. Cercetările continuă", a precizat comisar șef Nicolae Bătrân.

Acesta a menționat că suspectul va fi supus testului poligraf.

De asemenea, polițiștii verifică înregistrările camerelor de supraveghere din zonă și din incinta agenției bancare.

Citește și: Donald Trump a comis-o din nou: A numit-o Miss Piggy pe o fostă Miss Universe / VIDEO

Comisarul șef Nicolae Bătrân a mai spus că întregul prejudiciu cauzat unității bancare, în sumă de 86.000 de lei, a fost recuperat. Banii se aflau în rucsacul pe care atacatorul l-a abandonat la scurt timp după jaf, pe o stradă din apropierea agenției bancare. În rucsac, polițiștii au mai descoperit un flacon de 2 litri plin cu benzină, un pistol de plastic, cagula, mănușile și haine ale agresorului.

 

UPDATE ORA 14.56 Arad:

Continuă căutarea bărbatului care a comis un jaf armat la o agenție bancară din cartierul Micălaca

Un bărbat care avea în mână un pistol, iar pe cap purta o cagulă neagră, inscripționată cu un craniu, ar fi, potrivit martorilor, autorul jafului produs joi la o agenție bancară situată pe Aleea Borsec din cartierul Micălaca din Arad, informează inspector Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

'Poliția a fost sesizată joi, în jurul orei 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de tâlhărie într-o unitate bancară a BCR, situată pe Aleea Borsec din Cartierul Micălaca a municipiului Arad. Cea care a anunțat jaful a fost casiera unități bancare, aceasta declarând polițiștilor că a fost amenințată cu un pistol de un bărbat care avea pe cap o cagulă, iar în spate un rucsac. Temându-se pentru viața ei, femeia i-a dat bărbatului suma de 86.000 lei, adică toți banii din casierie', a declarat inspectorul Lorena Pârvulescu.

Vezi și: Cioloș anunță că vrea PNL: Îmi doresc ca un guvern liberal să continue ce am început

Potrivit sursei citate, după comiterea atacului bărbatul a părăsit unitatea bancară în fugă, luând-o pe strada Sighișoara, încercând să-și piardă urma printre blocuri. Martorii care l-au văzut au declarat polițiștilor că atacatorul avea o constituție atletică, iar în timp ce fugea a sărit peste gardurile vii din zonă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad. Polițiștii au împânzit cartierul Micălaca pentru a-l căuta pe atacator. La circa 200 de metri distanță, pe strada Tușnad, aceștia au găsit un rucsac în care se afla întreaga sumă furată din bancă, adică 86.000 de lei, o cagulă, o pereche de mănuși și un pistol de jucărie, aparținând se pare atacatorului băncii.

Vezi și: SURSE: Blaga joacă la rupere. Omul impus în conducerea PNL

În unitatea bancară se mai aflau la momentul comiterii jafului încă două persoane angajate ale băncii. Unul dintre angajați a vrut să se îndrepte spre bărbatul mascat în momentul în care acesta a intrat în sucursală. Cum însă atacatorul l-a amenințat cu arma, angajatul s-a speriat și a făcut un pas înapoi.

'Zona este împânzită de polițiști care continuă să-l caute pe tâlhar', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Citeşte şi: Alis Grasu îi răspunde lui Cătălin Tolontan, apare numele lui Gigi Becali: 'Nu am luat niciun leu'

 

ORA 13.52 Arad:

Jaf armat la o unitate bancară; autorul a abandonat apoi banii furați la 200 de metri distanță

Un bărbat cu fața acoperită cu o cagulă a jefuit joi o sucursală bancară din municipiul Arad, de unde a sustras, sub amenințarea unui pistol, care ulterior s-a dovedit că ar fi fost de jucărie, 86.000 de lei, bani pe care individul i-a abandonat apoi la circa 200 de metri distanță de banca tâlhărită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat că Poliția a fost sesizată, la ora 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de tâlhărie într-o unitate bancară din cartierul arădean Micălaca.

Potrivit reprezentantului IPJ Arad, casiera a fost amenințată de un bărbat care avea pe cap o cagulă cu un pistol, femeia dându-i acestuia suma de bani aflată în casierie, respectiv 86.000 de lei.

După comiterea atacului, bărbatul a părăsit unitatea bancară, abandonând la circa 200 de metri distanță un rucsac în care polițiștii au găsit suma de bani, o pereche de mănuși, o cagulă și un pistol de jucărie.

În unitate se mai aflau la momentul comiterii jafului încă două persoane angajate ale băncii.

Citeşte şi: Gigi Becali intervine în scandalul momentului: 'Nu am făcut nicio nelegiuire'

Polițiștii s-au mobilizat pentru identificarea și prinderea autorului acestui jaf, a mai menționat comisar Camelia Tuduce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.