Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția britanică aruncă 'BOMBA': Premierul Theresa May a fost ȚINTA unui complot terorist! Cum ar fi trebuit să aibă loc acesta

Premierul britanic, Theresa May, a fost ţinta unui complot terorist dejucat, potrivit relatărilor de presă de marţi seara, transmite agenţia dpa.

Şeful Serviciului de informaţii MI5, Andrew Parker, i-a informat anterior, marţi, pe membrii cabinetului britanic asupra presupusului complot, informează Sky News.

Citește și: Casa Albă: Anunțul privind mutarea Ambasadei SUA în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim este iminent

Complotul islamist extremist implica un atac cu bombă asupra reşedinţei prim-ministrului, din Downing Street, şi, în haosul ce ar fi urmat, tentativa de a o ucide pe May, a arătat Sky.

Nu a existat vreun răspuns oficial la relatarea din presă, care vine la câteva ore după ce poliţia a spus că a inculpat doi bărbaţi pentru infracţiuni teroriste.

Naa'imur Zakariyah Rahman, 20 de ani, şi Mohammed Aqib Imran, 21 de ani, au fost arestaţi în raiduri ale poliţiei antiteroriste săptămâna trecută şi urmează să apară miercuri în faţa unei instanţe din Londra, anunță Agerpres.

Citește și: Butoiul cu pulbere din Orientul Mijlociu a fost amorsat. Trump i-a informat pe liderii palestinieni că va muta Ambasada SUA din Israel la Ierusalim

Marea Britanie a suferit cinci atacuri teroriste în acest an, în Londra şi Manchester, în care au fost ucişi 36 de oameni.

Parker a mai spus că nouă atentate teroriste islamiste au fost împiedicate, în ultimele 12 luni, în Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.