Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Alba, verificări după ce mai mulți tineri au întins un fir peste un drum: Un șofer i-a filmat, avertizând că sunt puși în pericol motocicliștii

click.ro
masina politie

Verificări ale Poliției din Alba după ce mai mulți tineri au întins un fir peste un drum național: Un șofer i-a filmat, avertizând că sunt puși în pericol motocicliștii

Polițiștii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri care au întins un fir peste un drum național din județ, după ce un șofer i-a filmat, avertizând că sunt puși în pericol motocicliștii.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tinerii nu au fost, încă, identifucați.

„Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificați”, a spus Prodan.

Verificările polițiștilor au loc după ce un șofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din mașină în care se văd mai mulți tineri care întind un fir peste DN 74 între Șard și Ampoița.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

„Niște cretini pe drumul acela drept spre Ampoița de-a firul întins peste șosea. (...) Problema este că dacă prind vreun motociclist și-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.