Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din comitatul britanic Essex continuă ancheta în cazul celor 39 de cadavre umane descoperite în camionul din parcul industrial Waterglade

rt.com
crima

Poliția din comitatul britanic Essex continuă joi ancheta pentru a stabili împrejurările care au dus la existența celor 39 de cadavre umane în camionul din parcul industrial Waterglade, în orașul Grays, relatează site-ul postului BBC, potrivit Mediafax.

Forțele polițienești l-au reținut miercuri pe șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din orașul nord-irladenz Portadown, comitatul Armagh, recunoscut sub numele de Mo Robinson.

Șoferul camionului este audiat joi pentru a stabili dacă vinovăția crimelor îi aparține și dacă bărbatul face parte dintr-o rețea de crimă organizată.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Ofițeri ai poliției din Irlanda de Nord au descins în două case din regiunea britanică din care șoferul provine, iar Agenția britanică pentru Crimă Organizată a comunicat că lucrează pentru a identifica „grupuri de crimă organizată care ar fi putut juca un rol în cadrul crimei”.

Confrom primelor rezultate obținute de anchetatori, camionul ar fi ajuns în Purfleet, oraș situat la vest de Grays, pe râul Thames, venind dinspre orașul belgian Zeebrugge.

Camionul, condus de nord-irladezul Mo Robinson ar fi părăsit portul Purfleet în jurul orei 1:05, ora locală, (..., ora României), urmând a fi descoperit de către echipajele locale de urgență, în parcul industrial Waterglade, la scurt timp după ce acesta a ajuns în acest loc, în jurul orei 1:30, ora locală ( ..., ora României).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.