Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și Ambulanța Vaslui sunt acuzate că au ajuns după 30 de minute la un accident în care un copil de 4 ani a fost lovit mortal

www.realitatea.net
ambulanță accident

Poliția și Ambulanța Vaslui sunt acuzate că au ajuns după 30 de minute la un accident în care un copil de 4 ani a fost lovit mortal. Intervenția polițiștilor este anchetată de conducerea IPJ Vaslui. Ambulanța spune că echipa locală era la un alt caz și a trimis mașină din Bârlad, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

În urma accidentului produs la Murgeni, în județul Vaslui, un copil de patru ani a fost lovit mortal o maşină condusă de un şofer de 35 de ani.

Oamenii acuză că atât Poliția, cât și Ambulanța au ajuns târziu la accident. La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui a fost deschisă o anchetă internă.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la intervenția polițiștilor în cazul acestui accident rutier, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun", se arată într-un comunicat transmis de către IPJ Vaslui.

Citește și: Rareș Bogdan, răspuns-fulger în locul lui Klaus Iohannis: ‘Încă o mostră de tupeu și sfidare’

La rândul lor, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui se scuză și spun că la solicitare a fost trimisă o autospecială de la Bârlad, care, într-adevăr, a ajuns în 30 de minute.

„La Murgeni avem un echipaj cu asistent, care era plecat la un alt accident rutier. Am trimis echipajul cu medic de la Bârlad şi într-adevăr a ajuns în jumătate de oră, că atât se face. A fost găsit un copil lovit de maşină, în stop cardiac, cu traumatism cranian şi toracic, s-au făcut manevre de resuscitare, însă s-a declarat decesul", a explicat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Polițiștii au stabilit că accidentul de la Murgeni s-a produs după ce copilul în vârstă de 4 ani ar fi ieşit brusc din spatele unei mașini parcate şi a apărut în faţa celei care l-a lovit. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.