Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română, măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 141 de persoane

politia romana

Poliţia Română anunţă că, în ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 141 de persoane. 

Potrivit unui comunicat al IGPR, remis duminică AGERPRES, măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. 

"Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 24 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 117 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar", se precizează în comunicat. 

În aceeaşi perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 13 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial cu alte măsuri. 

"În 2 cazuri, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu condamnarea cu executare, iar în 8 cazuri a fost înlocuită cu arestarea preventivă. De asemenea, în 3 cazuri, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a arestării preventive", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.