Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția rutieră a amendat cu 7200 de lei firma ce se ocupă cu deszăpezirea în Sectorul 2 din București

deszăpezire

Firma care se ocupă cu deszăpezirea în Sectorul 2 a fost amendată, vineri, cu peste 7.200 de lei, de către Brigada Rutieră pentru că nu a intervenit pentru combaterea poleiului. Cele mai mari probleme au fost semnalate pe Şoseaua Petricani şi pe strada Zambilă Nicolae, informează Mediafax.

”Astazi, 25 ianuarie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au sancţionat cu 7.250 lei administratorul drumului public pentru că nu a luat măsurile necesare, în conformitate cu prevederile legale, privind combaterea poleiului, punând astfel în pericol siguranţa traficului”, au anunţat, vineri seară, poliţiştii din Bucureşti.

Potrivit acestora, pe Şoseaua Petricani şi pe strada Zambilă Nicolae au fost cele mai mari probleme, poliţiştii constatând în trafic că nu s-a intervenit cu material antiderapant. Tot în aceste zone, din cauza poleiului, s-au produs numeroase evenimente rutiere.

Citește și: Wizz Air face precizări despre avionul cu români care a aterizat de URGENȚĂ: Comandantul a declarat Mayday și a solicitiat prioritate pentru aterizare imediată

”Poliţiştii Brigăzii Rutiere vor verifica în permanenţă în aceasta perioada starea carosabilului, date fiind avertizarile meteorologice si vor lua măsurile legale faţă de administratorii drumului public care nu îşi îndeplinesc obligaţiile şi pun in pericol siguranţa traficului rutier”.

Amenda a fost aplicată firmei de salubrizare Supercom cu care Primăria Sectorului 2 a încheiat contractul de deszăpezire pentru această iarnă.

Capitala se află în continuare sub avertizare cod galben de polei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.