Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poli Iași-FC Voluntari și FCSB-Astra Giurgiu, confruntările de sâmbătă ale etapei a 17-a, din Liga 1

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Liga Profesionistă de Fotbal a programat pentru sâmbătă meciurile Poli Iași-FC Voluntari și FCSB-Astra Giurgiu, contând pentru etapa cu numărul 17 din Liga 1, potrivit Mediafax.

Poli Iași și FC Voluntari se întâlnesc de la ora 18:00, pe Stadionul "Emil Alexandrescu". Moldovenii vor reveni pe propria arenă, care dispune de o suprafață nouă de joc, după patru meciuri considerate pe teren propriu disputate la Botoșani.

Ieșenii ocupă locul 8 în Liga 1, având 21 de puncte în primele 16 runde. Diferența față de locul 6, ultimul de play-off, este de cinci puncte, însă formația lui Mihai Teja a înregistrat două eșecuri în ultimele două partide: 0-4, contra Astrei Giurgiu, și 0-1, împotriva Academicii Clinceni.

De partea cealaltă, FC Voluntari este ultima în Liga 1, cu doar șapte puncte strânse. Ilfovenii au obținut o singură victorie în acest sezon, venind și ei tot după două înfrângeri: 1-2, contra lui FC Botoșani, și 0-1, pe terenul Astrei Giurgiu. În tur, FC Voluntari și Poli Iași au remizat, scor 0-0.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Al doilea meci al zilei va fi cel dintre FCSB și Astra Giurgiu, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Duelul va pune față în față singurele echipe care nu au pierdut în ultimele cinci runde.

FCSB ocupă locul 5 în Liga 1, cu 28 de puncte, iar o victorie contra Astrei Giurgiu ar putea să o ducă, cel puțin temporar, pe poziția secundă, în spatele liderului CFR Cluj. Echipa lui Bogdan Vintilă are o serie de 11 meciuri fără înfrângere, în toate competițiile.

De partea cealaltă, Bogdan Andone, antrenorul Astrei Giurgiu, o va înfrunta pe FCSB, echipă pe care a pregătit-o la începutul acestui sezon. De altfel, jucători precum Constantin Budescu sau Denis Alibec își vor putea înfrunta fosta formație.

Astra Giurgiu se află pe locul 3, cu 28 de puncte, având patru victorii consecutive în campionat. În tur, giurgiuvenii s-au impus contra celor de la FCSB, pe teren propriu, scor 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.